Zaloguj Zarejestruj się  
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Strona główna
  • Użytkownicy
  • Szukaj
  • Pomoc
Rodzaj Nazwa Adres IP
GameTracker
Właściciel
HLTV
SourceBans
Zagłosuj
Demolka.Net :: [Only Mirage] @pukawka.pl 145.239.236.13:27030 Kostek
Zombie Nightmare 145.239.236.14:27050 jcQ
Salon Krzyku @pukawka.pl 137.74.6.19:10174 Kostek
Demolka.Net Zombie Nightmare Kącik Graczy v
1 2 Dalej »
Propozycje Nr 2
1 2 Dalej »
Axem15
• 12 Lut 2023, 02:58 • Ten post był ostatnio modyfikowany: 12 Lut 2023, 14:28 przez Axem15
Kolejne propozycje.

1.
Więc jako pierwszą i kolejną propozycją moją to jest by zamiast Broni palnej dla Surva dać Broń białą czyli Dual Sword, które będzie można lekko podkręcić ponieważ no to jest melee nie range w sensie z dmg by trochę więcej biły ale bez żadnych super dodatków.

Link: https://zombie-mod.ru/cstrike/cstrike-zp...layer.html

2. Jako drugi pomysł by dodać Kuszę, która będzie miała strzały wybuchające oraz obrażenia aoe lecz odpowiednie do normalnej broni. Tylko bym bardziej myślał nad tym aby ta eksplozja miała taki knockaback, który pozwoli nam odepchnąć Zombie od naszych worków z piaskiem.

Link: https://zombie-mod.ru/cstrike/cstrike-zp...w-v13.html

(albo zamiennik kuszy shootgun lecz bardziej jestem za klasykiem Kuszy)
Link do shootguna dla wglądu jak to się prezentuje: https://zombie-mod.ru/cstrike/cstrike-zp...final.html

3. Nie kończąca się latarka.

4. Zmiana Baneru pukawki przy wejściu na serwer na nasz.

Przykład:

5. Multi jump. Ponieważ niektóre miejsca są trochę przy wysokie by wskoczyć samemu jako Human więc jestem za tym aby była możliwość zakupu 1 dodatkowego skoku.

Link: https://zombie-mod.ru/cstrike/cstrike-zp...vivor.html

6. Zamiennik Pistoletu woddnego działający na tej samej zasadzie Azot Galil.

Link: https://zombie-mod.ru/cstrike/cstrike-zp...galil.html

[ Update ]

7. Podmianka modeli granatów.

Podpalający:
[Obrazek: 77a032883b6e.png] 
Zamrażający:
[Obrazek: 37c4b1a6f8c5.png]
Świetlny:
[Obrazek: 0ba1945fda45.png]
jcQ napisał 12 Lut 2023, 12:04:
Oddzieliłem kolejne propozycję. Bez krępacji, śmiało zakładamy nowe tematy z nowymi propozycjami, aby uniknąć nagromadzania się wszystkiego w jednym temacie.
 1 użytkownik lubi post Axem15'a jcQ
Odpowiedz

jcQ
• 12 Lut 2023, 12:15
1. No nie wiem, wnosi to dużo baśniowej fantazji Sad
2. No wygląda super Big Grin chętnie wrzucę i przetestujemy.
3. By to zmienić musiał bym włączyć custom flashlight, a sam sprawdzisz jak to wygląda w połączeniu z flarami custom-flashlight + flary. 
4. Banner jest zbyt jasny moim zdaniem i napisy w nim są bardzo słabo widoczne.
5. Multi Jump dodał bym do super Soldiera - co ty na to?
6. No zamraża zombiaki, nie będzie to zbyt irytujące?

Odpowiedz

Axem15
• 12 Lut 2023, 13:43
1. Jacku nie muszą być te dualki w sensie modelu tylko chodzi mi ogolnie o dual sword i np mogły by być zwykle wyglądające katany, ja tylko daję przykład. Bo tak jak np w filmie Resident Evil używała 2x katany co jest takim klimatem.
[Obrazek: bc412dfe4e61.jpg]
4. Baner również dla przykładu można po kombinować i po zmieniać wszystko nie ma problemu  Tongue
5. Bardziej mi chodziło by np. ktoś mógł multi jumpa kupić za nwm. 5 ap na starcie rundy bo nie zdążył gdzieś wskoczyć a na niektórych mapach są kampy ciutkę wyższe, że nawet z ziemi na 1 stopień samemu się nie wejdzie.
Ale do SS też można by było dodać jako ten dodatek, że nie ma większego dmg to też jakoś urozmaici wykorzystywanie go.
6. Tutaj chodzi mi nie o zamrażanie ale zmniejszyć frozen tak by tylko spowalniał zombie by mieli wolniejsze jeszcze poruszanie się przy próbie wchodzenia do kampy.

Odpowiedz

jcQ
• 12 Lut 2023, 14:01 • Ten post był ostatnio modyfikowany: 12 Lut 2023, 14:02 przez jcQ
1. To ty proponujesz podmianę tylko modelu czy dodanie extra items?

4. Na banner nie mam obecnie czasu by pozmieniać. Ale jak ty zrobisz coś mrocznego i czytelnego na pewno wrzucę 😁

5. Multi jumpa dodam do super soldiera, ale pod warunkiem usunięcia gravity na start bo sam multi jest bezcelowy skoro na starcie każdej rundy jesteśmy w stanie wejść na wszystkie dachy i nie ma sensu kupować doublejumpa. Gdyby nie było innego źródła skoku lub grawitacji wtedy SS jest atrakcyjniejszy.

6. Nie jestem wstanie przerobić tej broni tak by spowalniała a nie zamrażała.

Odpowiedz

Axem15
• 12 Lut 2023, 14:24 • Ten post był ostatnio modyfikowany: 12 Lut 2023, 15:55 przez Axem15
1. Dodanie extra itemku ale tylko dla surva ( Katany albo 2x Katany ) tak jak nemek ma bazooke tak surv by miał katany lecz z lekko większym dmg bo to jednak melee i by dał radę zabijać zombiaki.

4. Coś po kombinuję jak będę miał chwile na zabawę PS.

[ Udapte ]
Do wglądu

5. Nie zawsze się gdzieś na starcie zdąży wskoczyć bo ktoś przez tą chwilę np może być afk, a ten 1 dodatkowy skok to i tak dużej różnicy nie robi szczególnie, że są skoczne i też wszędzie wejdą.

6. Nwm czy ona tak już nie działa trzeba by było przetestować bo nie pamiętam na starym serwie też chyba była.

Odpowiedz

jcQ
• 12 Lut 2023, 18:36
1 pod ten extra przedmioty nie ma innych katan modelu tylko te które są przypisane do kodu wraz z animacjami.

4. Podoba mi się i wrzucę dziś na motd 😎

5. No to może pokombinuje aby kampy same się przemieszczały do ludzi aby nie musieli biegać gdziekolwiek bo czasem ktoś afk nie zdąży dobiec i lipa. To tak żartem 🎉. Ale na serio to wydaje mi się że stroną ludzi jest wystarczająco rozpieszczana i grawitacja na start była by im zbędna skoro mają to w przedmiocie. Skoczne ma bardzo duży knockback i bez CG (concussion Grenade ) nie złapie czlowieka.

6. Wrzucę i przetestujemy

Odpowiedz

Axem15
• 12 Lut 2023, 20:06
To do tego 1. punktu można zamiast 2x dual katan jak by się nie znalazło, to można dać jedną katanę na starym zombie chyba była mogę poszukać bo model dzisiaj znalazłem przypadkiem jak tego granatu aury szukałem.

Co do tego multi no to jak uważasz chodziło mi tylko by dało się wejść samemu na głupią 30 cm wyższą przeszkodę (murek, skrzynkę)

Odpowiedz

jcQ
• 13 Lut 2023, 12:06 • Ten post był ostatnio modyfikowany: 13 Lut 2023, 12:07 przez jcQ
Dual katana nie działają bo wczoraj testowałem. Crashuje serwer.
Nitro galil zamraża i zostawia test na center id o zamrożeniu który miga w połączeniu z zadawanymi obrażeniami i HP. Usunąłem go bo nie widzę sensu by każda kula zamrażała zombie na 6 sekund ja przynajmniej nie widzę w tym sensu.

Motd wgrany 😎

Odpowiedz

Axem15
• 13 Lut 2023, 14:14
A pojedyncza katana co myślisz ?

Odpowiedz

jcQ
• 13 Lut 2023, 15:58
Podeślij mi linka do tej broni białej i sprawdzimy ją.

Odpowiedz

1 2 Dalej »

Polskie tłumaczenie © 2007-2023 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa